Kromme soepjes

By maandag, september 22, 2014 0 Permalink

Kromkommer-soepen2

 

Als je houdt van lekkere soep en van een goed verhaal, dan mogen deze soepen niet ontbreken in je voorraadkast. Want de soepen van Kromkommer worden gemaakt van ‘gekke groente’. Kromme worteltjes, bleke bietjes en Siamese tomaten. Ze zijn prachtig! Maar ze worden niet in de winkel verkocht. Ze komen niet eens op jouw bord. Dat kan natuurlijk niet. Geef deze juweeltjes een eerlijke kans en steun de Krommunity. En jij hebt natuurlijk een mooi verhaal om te delen, wanneer je uit gemak een zakje warm maakt en aan je gasten serveert.

Ik proefde onlangs op Kromkommer HQ de nieuwe soep die aankomend voorjaar in de winkel ligt. Lees het hele verhaal op mijn blog The Kromme Taste en verheug je op de zomer van 2015.

kromkommerlogo

Kan je niet wachten? Kijk op www.kromkommer.com voor de verkoopadressen.

 

Featured

Fruity magic in je glas

By zondag, augustus 10, 2014 0 Permalink

belvoir

Mijn favoriet is de Raspberry & Lemon Cordial. Je proeft de verse sappige framboosjes.

Nieuw in de winkelschappen zijn de heerlijke aanmaaklimonades van Belvoir Fruit Farms. Gemaakt van echt fruit, bloemen en kruiden en niet gemaakt van smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Mijn favoriet is de Raspberry & Lemon Cordial. Je proeft de verse sappige framboosjes. En een lekker alternatief voor een glas wijn op een zomerse middag. Wat ijsblokjes erbij en een blaadje munt en de zomer tintelt op je tong. Er zijn nog drie andere smaken: Elderflower, Lime & Lemongrass Cordial en Apple Ginger. Mmm…

Continue Reading…