Project A15

 

 

In september 2014 had ik een dynamische date met de spannende Zoë. Mijn bijzondere ervaring deelde ik met jullie in mijn blogpost How Lush Is Zoë. Project A15 heeft mijn dynamische date als gastblog gepubliceerd op hun website. Project A15 is een bijzonder mooi initiatief. Natuur & Milieu en Milieudefensie werken samen aan een droom: de A15 moet de eerste duurzame snelweg ter wereld worden!Om dit te realiseren zijn ze Project A15 begonnen.

Continue Reading…

Happy New Year

By vrijdag, januari 2, 2015 0 Permalink

2015

☆ Gelukkig nieuwjaar ☆

Wishing you a feel good 2015 blessed with a lot of lush moments to cherish

Dank je wel voor je support dit jaar. Dankzij jou heeft Lush Life een mooie start kunnen maken. Dit jaar gaan er hele leuke dingen gebeuren. Ik heb er zin in!

Liefs,

Tabitha

Review| Alles wat je wilt weten over Kerst

By donderdag, december 11, 2014 1 , , , Permalink

Ik geef het toe, ik wil ook wel eens weten wat Jozef dacht toen hij naar Maria keek. Je zal er maar achter komen dat je maagdelijke verloofde opeens zwanger is. En dat je zeker weet dat het niet van jou is! Trouwens, geestballen, wat zijn dat nou weer? Is dat een culinair hoogstandje? En wat heeft een roodborstje te maken met kerst?

Continue Reading…

Review| Kaboutersoep & Wonderblaadjes

By maandag, december 1, 2014 1 , , , Permalink

Kaboutersoep-en-wonderblaadjes

 

Een mooi cadeautje voor de feestdagen; het boek van Ity Busstra. Een must-have voor iedereen die engeltjes en bengeltjes heeft tussen de 0-7 jaar. In dit boek laat Ity zien dat er voor baby’s, peuters en kleuters buiten zoveel te beleven valt. Maar ook als je met jonge kinderen werkt is dit boek erg fijn. Het hoeft namelijk allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Continue Reading…

Review| Dr. Hauschka Melissecrème

By woensdag, november 26, 2014 5 , Permalink

 

Dr-Hauschka

Gezichtsverzorging, daar deed ik vroeger niet aan. Een kloddertje Nivea in de winter was zo ongeveer mijn ritueel. Op mijn vijfentwintigste vloog ik als stewardess de wereld over en het werken in de airco met rondzwierende bacterieën was niet echt goed voor mijn huid. Mijn zoektocht naar de perfecte gezichtsverzorging startte dus in de Macy’s in Miami.  En met mijn allergische én gecombineerde huid was het lastig om iets te vinden. En dat wat werkte, was te arbeidsintensief. Ik ben niet zo van de 5-stappenplannen. En zeker niet wanneer ik op de bank zat en al in slaap was gevallen.

Continue Reading…

Review: Seepje

By maandag, november 10, 2014 3 , , Permalink

laundry

 

“Wassen met een balletje?” was een flinke tijd geleden een kreet uit een wasmiddelenreclame. We kregen allemaal spontaan ontzettend veel zin om weer eens lekker een mandje te wassen. Want we hadden nu iets revolutionairs, iets innovatiefs! Weg met het ouderwetse poeder, de klontjes in het bakje en het morsen bij het doseren. Let’s go liquid! Daarna werden we nog innovatiever, want er waren opeens wasbuiltjes. Nog steeds vloeibaar, dat dan weer wel. Alhoewel de Miele-man nu liever heeft dat we weer poeder in het bakje strooien. Retro is namelijk erg trendy. En zo is de cirkel weer rond. Maar nu is er iets nieuws. Wassen… met een schilletje. Als dat niet innovatief is!

Continue Reading…

Ook meedoen?

By zaterdag, september 20, 2014 0 No tags Permalink

Het familieverhaal achter jouw lasagna, de eerste herinnering aan die eerste hap, die gekke locatie waar je inspiratie op hebt gedaan voor die te gekke appeltaart… op Foodies voor Foodies kan jij jouw verhaal en recept kwijt.

De lekkerste gerechten en de leukste verhalen en de verrassendste gerechten komen op de website te staan.

white-earth

Stuur jouw recept naar info@lushlife.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Hallo! Ik ben (verplicht)

Mail mij op (verplicht)

Naam van jouw gerecht

Het verhaal achter jouw recept...

Ingrediënten

Korte kookbeschrijving

Dank je wel voor het delen van jouw recept!

Een nieuwe Chef’s Special

By vrijdag, juli 11, 2014 0 Permalink

Soup is a lot like a family. Each ingredient enchances the others, each batch has its own characteristics, and it needs time to simmer to reach full flavour.

– Marge Kennedy –

 

Summer Soep! 

In heb ik altijd zin in soep. Misschien omdat ik naast de soep zelf er ook altijd  iets erbij maak. Een kom soep met iets lekkers on-the-side  is snel, handig en lekker in elk jaargetijde. Daarom centraal in Chef’s Special: Een soepje voor de zomer!

Laat jouw drie ingrediënten voor mij achter op Chef’s Special en misschien ben jij diegene die mij uitdaagt een mooie zomerse pan boordevol lekkers te koken! Je kan ook meedoen via Facebook, of  op Twitter via #chefspecial 

Reageren kan tot zaterdag 19 juli 2014.

 

In Chef’s Special kook ik met jouw drie ingrediënten. Laat hieronder uitdaging voor mij achter en ik kook voor jou.

 

Benieuwd naar de vorige Chef’s Special? Dat was de Twisted Pumpkin & Honeybeef met chili & gember

wokgerecht landscape

 

Chef’s Special: De wok

By dinsdag, juli 8, 2014 0 Permalink

keuken

 

Van de buuf kreeg ik een wok. Een hele mooie. Werkloze wokken zijn welkom in mijn huis. In Chef’s Special bepaal jij welke ingrediënten ik ga gebruiken in de keuken.

De winnende ingrediënten van de eerste Chef’s Special zijn

‘gember – rode peper – biefstuk’

Deze ingrediënten zijn ingezonden door Rozemarijn van Harderwijk.

Binnenkort wordt de wok ingewijd en verschijnt het recept en de foto op deze pagina en op Facebook. Ik ben wel erg benieuwd wat voor lekkers de overige inzenders zouden maken van hun ingrediëntenlijstje…